Treehouse

The house is designed, following the slope of the block with underneath the house, a double garage, a spacious laundry, and private guest room with ensuite.

The top floor features all living spaces, an open-plan master bedroom with gym, ensuite, and walk-in robe, and feels like living in a treehouse retreat.

The owner’s wish was to get as close as possible to the nature strip and to create a large, open-plan undercover veranda, bringing the outdoors inside.

The surrounding bushland should be the eye-catcher and the exterior & interior minimalistic and with use of natural materials.

To be able to really show off the featured kitchen stone, the kitchen design itself is based on functionality and crisp lines.

These white facades highlight the Ambassador Quartz Stone with its contemporary flow of rich dark purple and edged lines and makes it the focal point of the open plan living space, with beautiful waterfall ends and stone splashback.

2.
5.
1.
3.
6.
4

See More Of Our Portfolio

What Our Clients Say

Contact Us